flooring forums

Forums Home > Welcome - Say Hello > estbrook One Take verschijnt
estbrook One Take verschijnt
Replies for estbrook One Take verschijnt
Author Message
caicai2017
Author Image
Joined: September 2018
Posts: 0
Location:
gfd, GA
Posted: April 29, 2020 2:06 AM

Het bovendeel, met name in de hi-top, is een uitbreiding van zijn culturele voorganger, de Converse ERX. De dikkere kraagvulling bij de enkel zorgt voor comfort en geeft de schoen zijn laarsachtige spier.2020 - Twee kleurstellingen uit de kenmerkende lijn van Russell Westbrook - de Jordan Westbrook One Take en de Jordan Why Not? Zer0.3: details die de beste vriend en teamgenoot van Nike Air Max 720 Mujer Hombre Westbrook eren.
Op het waarom niet? Zer0.3, een KB3-patch verschijnt aan de zijkant van de schoen, terwijl het groene en woestijnzandkleurenschema losjes is ge?nspireerd op camouflageprint, wat aangeeft hoe de twee vrienden altijd klaar stonden om voor elkaar te strijden.
Het groen is levendiger in de nieuwe Jordan Nike Air Force 1 Damen Westbrook One Take door zijn volt-bovenwerk, een onconventionele variatie op camouflagegroen. Dikke, openlijke stiksels verschijnen over het textielmateriaal met synthetische overlays. Zoom Air-demping onder de bal van de voet wordt gecombineerd met agressieve tractie in een tweedelige rubberen buitenzool.
De Jordan Westbrook One Take verschijnt later deze zomer wereldwijd in zijn voltgroene kleurstelling. De Jordaan Waarom niet? Zer0.3 colorway verschijnt op 11 mei. Beide silhouetten zullen beschikbaar zijn in de basisschoolmaat.2020 Nike Air Max 90 Femme Rose - Nieuw... en krijgt hij een speelse asymmetrie. In combinatie geven de elementen van de schoen een nieuwe interpretatie aan grove atletische nostalgie.

 

 

 Our members have made a total of 44677 posts
We have 17311 registered members
The newest member is battalion3
FORUM RULES
You are not logged in.
You cannot post replies

>