flooring forums

Forums Home > Welcome - Say Hello > gewaardeerde Premier
gewaardeerde Premier
Replies for gewaardeerde Premier
Author Message
caicai2017
Author Image
Joined: September 2018
Posts: 0
Location:
gfd, GA
Posted: April 7, 2020 2:41 AM

De toolkit informeert ook een nieuwe Nike Air Max 1 Femme productserie, CX, die bestaat uit drie nieuwe schoenenontwerpen:
All Star Disrupt CX: een toekomstgerichte draai aan het klassieke Chuck Nike Air Max 270 Femme Taylor All ... comfort als nieuwheid.
Chuck Taylor Disrupt CX: een gestroomlijnde, laag uitgesneden slip met CX-stretchcanvas en -schuim, met radicale ontwerptaal, zoals een overdreven hielkap.
Chuck Taylor All Star CX: een bekende klassieker, met upgrades zoals nieuw stretch canvas, CX-schuim en transparante foxing om de transformerende tussenzool te laten zien, die zowel in look als step energie geeft. Op 12 maart, langdurige medewerker en streetwear-innovator TakahiroMiyashita TheSoloist. zal als eerste een kijk op de serie presenteren via Converse x TheSoloist. All Star Disrupt CX, een zwart-witte iteratie, die debuteerde tijdens TakahiroMiyashita's SP20-show in Parijs. Naarmate de Premier League Nike Air Max 1 Femme overgaat naar...
De bal is voorzien van Nike Aerowtrac-technologie en is ontworpen om een ??nauwkeurige en stabiele vlucht te bieden door te zorgen voor een constante Nike Air Max 90 Dámsk&eacut... luchtstroom over de bal, ongeacht de snelheid waarmee hij beweegt. Het "Tunnel Vision" -ontwerp benadrukt de balans tussen helderheid en wanorde met feloranje cirkels te midden van een wirwar van afbeeldingen. Dit onderstreept het vermogen van spelers om zich op één taak te concentreren en al het andere te negeren.
Een van de panelen bevat de gewaardeerde Premier League-trofee, die elk team herinnert aan het ultieme doel aan het einde van het seizoen.
De Premier League "Tunnel Vision" Merlin maakt zijn debuut tijdens de wedstrijd Chelsea vs Nike Air Max 1 Womens Tottenham Ho... uitgebracht als de Air Max III - met FlyEase-technologie.
Het ontstaan ??van de verbeelding van een icoon komt voort uit een simpele behoefte: snel en gemakkelijk in onze dagelijkse schoenen kruipen. Door gebruik te maken van een nieuw instapsysteem, biedt de Air Max 90 FlyEase snelle, gemakkelijk aan en uit te trekken door een flexibele hiel die inklapt wanneer dragers in de schoen stappen. De hiel klikt dan weer vast bij binnenkomst om de pasvorm vast te zetten. Het idee achter het ontwerp is dat dragers van de Air Max 90 FlyEase hun veters kunnen Adidas Superstar Femme strikken en... tussen tijdloos design en innovatieve, nieuwe technologie.
"Het komt niet vaak voor dat je een tweede kans krijgt om nog een poging te wagen om iets Nike Air VaporMax Womens beters te doen", zegt Tinker Hatfield, ontwerper van de originele Air Max III en mede-ontwerper van de Air Max 90 FlyEase. "We wilden beide kanten van deze vergelijking respecteren, namelijk iets nieuws en belangrijks doen met retro design - een ouder design - en het niet te veel veranderen."
Alle silhouetten zullen worden ge?ntroduceerd in een assortiment van monotone kleuren die herinneringen aan comfort oproepen, vanaf 19 maart met de All Star Disrupt CX op converse.com en geselecteerde retailers wereldwijd.

 

 


Our members have made a total of 44692 posts
We have 17343 registered members
The newest member is pacificamedicalspa
FORUM RULES
You are not logged in.
You cannot post replies

>