flooring forums

Forums Home > Welcome - Say Hello > mboliseerde de uitmuntendheid va
mboliseerde de uitmuntendheid va
Replies for mboliseerde de uitmuntendheid va
Author Message
caicai2017
Author Image
Joined: September 2018
Posts: 0
Location:
gfd, GA
Posted: April 17, 2020 1:33 AM

2020 - De eerste Women's Jordan OG-samenwerking met de in LA gevestigde ontwerper Melody Ehsani is geworteld in het brengen van basketbal naar een Nike Air Max 95 Mujer nieuwe generatie.
"De erfenis spreekt voor zich", zegt Ehsani. 'Het was een opwindende tijd in de geschiedenis met het begin van de WNBA en alle ongelooflijke vrouwen die in het spel kwamen. De schoen is echt een embleem van dit moment, een primeur in veel opzichten. "
De ontwerper symboliseerde de uitmuntendheid van vrouwen op en naast het veld en koos voor een bijgewerkte benadering van de Air Jordan OG SP x Melody Ehsani, en met een klassieke lens. De zwarte en infrarood schoen wordt benadrukt door een kersendetail - een symbool van overvloed en nauw verbonden met de godin van de www.dzalmartin.co.uk vruchtbaarhei... benadering.
Robuust leer uit editie één wordt vervangen door talloze materialen die verwijzen naar de adoptie van technische outfits uit de jaren 90 in New York. Met respect voor de functie-eerste oorsprong van die praktische stukken, is de schoen zelf gestreept en zijn de kenmerken van het silhouet behendig herinterpreteerd voor 2020.
De benadering van het ontwerp begon eerst met fabricage, waarbij werd geprobeerd iconische sneakerstoffen, zoals nubuckleer en harig suède, te combineren met doorschijnende materialen en technische mesh om een ??moderne uitstraling te geven aan een klassiek silhouet.
Deze aanpak www.jonathanmoyal.fr leidde tot en... de Air-unit is verwijderd. Vulling in de tong en hiel wordt ook geminimaliseerd, wat bijdraagt ??aan de slankere vorm. Extra details zijn een hielluslip en tongveters die doen denken aan de Nike Vomero 5.
De kleurstellingen zijn een studie in contrast - een beknopte, volledig Nike Air VaporMax Womens zwarte look die de diepte en textuur van de build benadrukt, en een blauw Undefeated exclusief, ter ere van Nike ACG en hardloopschoenen en -kleding.
De Undefeated exclusieve colorway is ge?nspireerd op de kleuren en tinten die voortkwamen uit het gouden tijdperk van hardloopschoenen - eind jaren 80 en begin jaren 90 - en de Adidas Ultra Boost Womens popkleuren van outdoor sneakers die lawaai maakten van '92 tot '95 in NYC .
De zwarte Undefeated Nike Air Max 90 wordt op 14 maart gelanceerd in Undefeated-winkels, gevolgd door een tweede release op 19 maart op SNKRS. De ongeslagen exclusieve Nike Air Max 2017 Mujer blauwe kle... en vaak discreet. Een solide Air Max kan ervoor zorgen dat iemand er comfortabel doorheen kan.
En aangezien Air Max voor de danszaal is wat een Oxford-shirt is voor Amerikaanse voorbereidingsscholen, heeft de ISPA Air Max 720 een hiellusbevestiging die functioneert als een klassiek lockertabblad, zodat de schoenen na een www.anthonymillot.fr avondje uit in glorie kunnen worden opgehangen .
Elementen voor de schoen zijn afkomstig van de Nike React 87 (die moeten bekend zijn) en dienen bij het aanbrengen op de Air Max-eenheid om de verplaatsing van de tassen te begeleiden voor een Nike Air Huarache Womens stevigere rit. Aan de bovenkant bieden strakke mesh-uitsparingen ademend vermogen (nogmaals, de Air Max is naar de danszaal ...)

 

 


Our members have made a total of 44677 posts
We have 17311 registered members
The newest member is battalion3
FORUM RULES
You are not logged in.
You cannot post replies

>